Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Yalova Da Deprem Istanbul Bursa Kocaeli Ve Sakarya Da Da Hissedildi 30 Kasim 2018 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri - İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / Yalova Da Deprem Istanbul Bursa Kocaeli Ve Sakarya Da Da Hissedildi 30 Kasim 2018 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri - İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları.

Son Dakika Izmir De Siddetli Deprem Manisa 22 Ocak 2020 Istanbul Da Hissedildi Kac Siddetindeydi
Son Dakika Izmir De Siddetli Deprem Manisa 22 Ocak 2020 Istanbul Da Hissedildi Kac Siddetindeydi from m.boxerdergisi.com.tr
İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi?

İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.

Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: Deprem bir çok ilçede hissedildi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu.

Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Istanbul Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Uzman Isimler Depremi Boyle Yorumladi Son Dakika Haberleri Internet
Son Dakika Istanbul Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Uzman Isimler Depremi Boyle Yorumladi Son Dakika Haberleri Internet from i4.hurimg.com
Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi.

En az yarım dakika sürdü. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem bir çok ilçede hissedildi. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi.

Son Dakika Deprem Haberi Istanbul Da Deprem Mi Oldu Marmara Denizi Nde Deprem
Son Dakika Deprem Haberi Istanbul Da Deprem Mi Oldu Marmara Denizi Nde Deprem from img.fanatik.com.tr
İstanbul'da son dakika deprem oldu! Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı.

Gelen son dakika haberine göre;

İstanbul genelinde hissedilen deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi.

Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi istanbul da deprem. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları.